Kuntovarikko ja Pyörälike Varustamo mukana Nice Power-messuilla

Kiinnostaako hyvinvointi? Jos vastaus on kyllä, on suuntakin selvä!

Nimittäin Kuntovarikko on mukana NICE POWER- kauneus- ja hyvinvointitapahtumassa Kehruuhuoneella ensi lauantaina 1. huhtikuuta.

Osastoltamme löydät työkaluja ja vinkkejä omaan hyvinvointiisi liikunnan, ravitsemuksen sekä arjen valintojen kautta. Julkaisemme messuilla ensimmäisenä uusia palveluitamme sekä tietenkin messuhintoja! 😉

Samalla polkaistaan käyntiin myös pyöräilykausi, kun Pyöräliike Varustamo tuo testiajoon oman, naisille suunnitellun Liv-pyörämalliston! Elisa on päässyt ennakkotestaamaan sitä, kuten kuvasta näkyy 🙂

Tervetuloa moikkaamaan ja tutustumaan meihin!

Kuntovarikon ja Pyöräliike Varustamon avajaisviikko 20.-25.3.2017

Kuntovarikolla tapahtuu koko avajaisviikon ajan!

Tule käymään paikanpäällä katsastamassa Pyöräliike Varustamon kevään uutuuspyörät ja -varusteet. Tule nauttimaan Lehmus Roasteryn kahvit sekä osallistumaan päivittäin vaihtuvaan wattbike-kisaan!

Seuraa tapahtumassa myös päivittäin vaihtuvia Huoltamon ja Valmentamon tarjoukset kohti parempaa kevätvirettä ja kesäkuntoa!

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Kuntovarikollemme 🙂

Terveisin Joni, Elisa, Anna ja Pasi

Ironman Certified Coach

Kuntovarikon valmentaja Joni Niemi valmistui Ironman brändin sertifioimaksi valmentajaksi. Näin vahvistamme osaamista ja ammattitaitoa mm. triathlonvalmennuksen osalta. Aikaisemmin Joni on suorittanut Triathlonliiton VOK 1 valmennuskurssin.

ironman-certified-coach-joni-niemi

Triathlonvalmennusryhmät ja -koulu starttaa tammikuussa 2017

Tervetuloa mukaan triathlonin maailmaan!

Kiinnostaako triathlon? Haluatko säännöllisyyttä omaan harjoitteluun? Tule mukaan Kuntovarikon triathlonkouluun. Tämä on erinomainen tilaisuus aloittaa kuntoilu tai nostaa omaa taso ohjatusti valmentajien johdolla. Koulu on tarkoitettu sekä vasta-alkajille sekä jo pidemmälle ehtineille, jotka haluavat säännöllisyyttä harjoitteluun ja päästä seuraavalle tasolle. Seuraava Kuntovarikon triathlonkoulu starttaa tammikuussa 2017.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot joni@kuntovarikko.fi

Lue lisää Valmentamosta!

Ladataan...