Valmentamon palveluihin kuuluvat mm. kestävyysurheilu-, ravinto- sekä personal training -valmennus ja ohjaus yksilöille ja ryhmille. Valmentamon palvelut tarjoavat ratkaisun tavoitteeseesi. Opetteletko juoksemaan, toivotko kestävyysurheilusta uutta harrastusta vai onko tavoitteenasi esimerkiksi painonpudotus? Tutustu tarkemmin, olemme sinua varten.

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennus rakennetaan aina yksilöllisesti. Tuemme sinua pienten sekä suurten tavoitteiden saavuttamisessa. Palvelemme kaikenikäisiä niin kuntoilun aloittajia kuin aktiiviliikkujia. Klikkaa sisältölaatikosta linkkejä saadaksesi lisätietoa.

Sisältö:

Ravintovalmennus

Ravintovalmennus opastaa asiakasta oikeanlaisen ruokavalion pariin. Oikeanlainen ravinto on yksi painonhallinnan, hyvinvoinnin sekä harjoittelun peruselementeistä. Se parantaa elämänlaatua ja tehostaa harjoittelun kautta saatuja hyötyjä. Ravintovalmennus räätälöidään aina asiakkaan tarpeen ja tavoitteen mukaan. Klikkaa sisältölaatikosta linkkejä saadaksesi lisätietoa.

Ryhmävalmennus

Tarjoamme valmennuspalveluita erikokoisille ryhmille kaveriporukoista yritysryhmiin. Toteutamme myös ryhmien omia toiveita ryhmävalmennuksen sisällöstä.

Yritykset

Virkeät ja hyvinvoivat työntekijät ovat jokaisen yrityksen tärkein voimavara. Panostamalla työntekijöiden hyvinvointiin työpaikkaliikunnan ja oikeanlaisen ravinnon avulla yritys voi vähentää työpoissaoloja ja parantaa työilmapiiriä sekä työntekijöiden henkilökohtaisia työsuorituksia. Työntekijöille suunnattu liikuntamuoto suunnitellaan aina yrityksen sekä sen henkilöstön tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. Klikkaa sisältölaatikosta linkkejä saadaksesi lisätietoa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää valmentamon palveluista asiantuntijaltamme:
  • Triathlon- ja kestävyysvalmennus: Joni Niemi 0405464907, tmi.jniemi@gmail.com
  • PT-Valmennus: Elisa Vauhkonen 0505452033, ftelisavauhkonen@gmail.com
  • Ravintovalmennus: Anna Tähtinen 0405768801, (äitiyslomalla)