Varustamo on uuden ajan pyörä- ja tarvikeliike. Haluamme varmistua siitä, että asiakas saa mm. oikeankokoisen pyörän omiin harrastustarpeisiinsa. Näin ollen palveluvalikoimaan kuuluu bikefitting-palvelu, jolla varmistamme asiakkaalle oikean runkokoon ja säädämme pyörän oikeisiin mittoihin. Tarvittaessa yhdistämme mitoitustyössä HUOLTAMOn palveluita. Varustamosta löydät pyörien lisäksi tarvittavat varusteet sekä pyörähuoltopalvelut.

Pyörät ja varusteet

Hyllystä löydät kattavan valikoiman eri varusteita. Edustamme tunnettuja sekä laadukkaita huippumerkkejä jotta harrastaminen on sekä turvallista että mielekästä.

Edustamme mm. Norco, Whyte, Pelago, Giant, LIV ja Orbea pyöriä. Asiakastoimitukseen menevät pyörät tilataan aina asiakkaan mittojen mukaan ja pyörien toimitusaika on n. viikosta kahteen. Näin varmistamme, että asiakas saa varmasti itsellensä sopivankokoisen pyörän. Valikoimamme kattaa tarpeet citypyörästä triathlon- ja maastopyöriin.

Pyörävarusteiden lisäksi valikoimistamme löytyy varusteet myös uintiin, juoksuun ja triathloniin. Meillä on kattava valikoima mm. Zone3 varusteita ja märkäpukuja.

giantzone3smithshimanoproliveliteblackburnbioracer-psd

Bikefit

Bike Fitting on pyörän mitoitusta jossa tavoitteena on mukava ja tehokas ajoasento. Palvelun avulla voidaan myös määrittää asiakkaalle sopiva runkokoko ja tulosten perusteella pyörä päästään säätämään oikeisiin mittoihin. Mitoitus sopii niin vasta-alkajille kuin jo harrastuksessa pidemmälle ehtineille.

Huolto

Teemme pyörähuollot nopeasti ja laadukkaasti tarvittaessa kaikkiin pyöriin. Kauttamme saa varaosan kuin varaosan erikoisempaankin tarpeeseen.
Tiesitkö että myös maastopyörän joustokeula ja iskunvaimentimet vaativat säännöllistä huoltoa. Kauttamme saat myös näiden osien huoltopalvelut.

Tarjoamme:
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Pyöräliike Varustamo

puh: 0405841571
info@pyoraliikevarustamo.fi

www.pyoraliikevarustamo.fi